Regn, toden, frosker og vannliljer

Det er noe av det jeg har sett og opplevd i dag :)

Fra jeg sto opp i dag tidlig har jeg lengtet ut til skogen, så etter en knallosa bringebær smoohie tok jeg på meg fjellskoene og hoppet ut døra!

Det lå noe truende på lur i de mørke skyene, og jeg fikk ikke gått mer enn 100 meter før regnet begynte å pøse ned! Hihi! Åh så morro!

Jeg løp ned mot de store trærne og søkte ly under bladene!

 

Da regnet begynte i gi seg noe, vandret jeg videre på den ufattelige grønne stien ned mot den fine lille dammen der nøkken og vannliljene råder!

Men så, rett før jeg kom frem stoppet fuglene brått med å synge, og jeg hørte et enormt dundrene BRØØØØØØL!

Iiiik, det tordnet rett over hodet mitt!

 

Jeg elsker lyden av toden, men lyn skremmer meg noe vannvittig :S Heldigvis holdt Tor med hammeren seg til å lage buldrene drønn over hodet mitt ;) Det var jo bare litt koselig!

Vannliljene lå som et hvitt teppe på dammen. Hvert eneste år blir jeg overasket over hvor hvor vakkert og trollsk det egentlig er her. Uheldigvis døde mobilen min i det jeg prøvde å ta et bide av det hele, men jeg kommet ilbake igjen! Og da med et speilrefleks kamera, hihi! ;D

På vei tilbake møtte jeg på en fin liten frosk som var heeelt på villspor stakkars! Den måtte så klart plukkes opp og plasseres der slike søte små frosker trives.(huff for et mobilkamera....)

 

Oppsumering -Dyr reddet: 1 frosk, 5 snegler, 2 meitemarker, 1 halvdruknet møll ;D

 

Hvordan har dagen din vært i dag?

*Alveglitter*

~)O(~

 

 

 


 

10 kommentarer

Elesmèra Alvekriger

05.08.2010 kl.20:05

Ihihi, jeg pleier å hjelpe padder over veien. På varme og koselig sommernetter går jeg frem og tilbake ved Kjenna og hjelper dem over til den andre siden av veien. Så pleier jeg å sitte litt på benken og kikke etter Nøkken og alver. Det er slikt som gjør meg lykkelig. (:

Charlotte

05.08.2010 kl.21:12

Hei,min vakre Alv<3

I dag har jeg vært fengslet nede på jobben og jeg trenger egentlig en dag ute i skogen..:/ Men er ensomt å gå alene alltid... Derfor håpet jeg at du kanskje ville tilbringe en dag ute i skogen med meg^^ Så kan vi snakke om alt som har skjedd mens vi ikke har sett hverandre:D Masse glad i deg<3 Masse klemmer fra Skogs Nymfen:)

Frøydis

05.08.2010 kl.21:53

Hihi, jeg skvatt himmelhøyt da det hørtes ut som om himmelen spjæret rett over meg! Var litt glad jeg ikke var ute akkurat da, skal si det regnet hardt. ^^

Flink du er som forbarmer deg over arme småvesner! Jeg er av en eller annen grunn veldig glad i snegler (har alltid vært det), men folk ser alltid så rart på meg når jeg prøver å hjelpe dem (sneglene altså) med deres hverdagslige sneglerelaterte strabaser. <.<

Lina Litheria

05.08.2010 kl.22:23

Herr torden har ikke vært på besøk hos meg i dag, men det har regnet. Litt deilig egentlig!^^

Thihi, jeg har et bilde av en slik liten frosk på et av mine innlegg på bloggen. Det er ikke så lenge siden de klekket ut. Det er fremdeles egg igjen i bekkene.

Fine deg i skogen!^^

Elvenabrivia

05.08.2010 kl.22:32

Aww koselig med turer i skogen synes jeg :)

Alltid noe nytt,fint og se der ute :)

Det regner som bare søren her.. Men ellers i dag har det vært ganske bra vær.

Har ikke hørt noe torden i det siste egentlig :)

Så søt liten frosk :3

tissbavian

05.08.2010 kl.22:52

Koseeelig!

du ser alltid så vakker ut når du er ute å vandrer... Jeg skjemmes nesten å legge ut bilder av meg selv som tas mens jeg er ute på tur, ser alltid ut som et pakkesel fra en annen dimensjon or something.

Men ja jeg fikk smake på regnet jeg og, tøff som jeg var og skulle legge penger på parkometeret til en kunde i salongen, tok jeg nøkkelen til bilen hennes og nektet å ta paraply med for det regnet jo bare litt...... I det jeg hadde gått noen meter ut ble det hull i himmelen og alle vanndråpene føltes som tennisballer med vann!!! JA JEG BLE VÅT!

knis

.ida

06.08.2010 kl.02:02

Elsker slike små frosker! Brukte å leke mye med dem på en av barneskolene jeg gikk på, massevis av små frosker. Herlig!

Vært torden her oppe i trøndelag også! Jeg elsker det, mens hunden blir livredd. Så jeg har brukt mesteparten av dagen på å trøste en forskremt hund. Men med litt godbiter så ble alt bra igjen. Akk, så bortskjemt. ^^,

Linda Maylene

06.08.2010 kl.15:00

Tor har ikke besøkt oss her på øya idag. Det har ikke vært noe regn heller, bare litt overskyet... Men gud så varmt! xD

Jeg elsker turer i skogen! Hvis det går for lenge at jeg ikke besøker den så sprekker jeg og piler ut uten å bry meg om været.. Hihi! ;)

Det er alltid noe nytt å oppdage der..

Linda Maylene

06.08.2010 kl.20:25

Oioi, nå har Tor med hammer'n kommet seg nordover likevel! Hørte det brakte flere ganger nå nettopp.. :3

oº°SkogsAlven°ºo

07.08.2010 kl.15:05

Linda Maylene:

Hihi! Så morro! Du får hilse han fra meg neste gang han er på besøk! ;D

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits