Barbarisk middag og mini Demon shoot!

Ah ja.. Er det noe jeg aldri kunne vært så er det vegetarianer! Jeg ELSKER kjøtt. O.o
Jeg kan visst være et brutalt villdyr noen ganger, men mat er liksom best når en må jobbe litt for det!
Jeg skal helst rive og slite i et kjøttstykke som så klart må spises med hendene!
(Jeg synes det er litt artig å gjemme bestikket og trene opp folk i udannet folkeskikk når de kommer på besøk til meg! Muhahaha, min onde lille plan!) * Fnise*


Her er dagens middag!Ganske så barbarisk, men åh så godt!

Nå er jeg også veldig glad i grønnsaker (av alle ting elsker jeg rå blomkål og neper!), så det går mye i dette og! ^^ Kroppen min responderer bra på denne "steinalder kosten". Sunt og godt!
Det skal også sies at selv om jeg foretrekker å spise uten kniv og gaffel, kan jeg absolutt være dannet også ;) Hihi! Hvis jeg bare vil!

Mens vi er inne på temaet "umenneskelig, udannet mangel på skikk og bruk" så hadde jeg en liten demonisk photoshoot for meg selv midt på natten for noen dager siden! Jeg hadde en liten plan for det hele, og angrep sminke-kurven med godt mot! Her er et av bildene. Jeg har flere også, men dette synes jeg ble best :)

Skogs Demon


Her et ett av de mindre heldige bildene! XDPusen bestemte seg, med mord i blikket, for å stupe inn i håret mitt gjentatte ganger og snurre rundt i voldsomme death-rolls! Veldig morro vet dere... :P Han er jo søt da, men Auauau!
Her på bildet setter han klørne i hodebunnen min for femte gang tror jeg det var!
(jeg aner forresten ikke hva som skjedde med halsen min på dette bildet! O.o Demon-hals?)


Denne shooten er litt basert på et vesen jeg har diktet opp for lenge siden. En slags høst-skogsdemon. Navnet et litt missvisende, men for det utrente øye, vil nok ikke disse vesenene virke så hyggelige om man hadde snublet over de. Man skal iallefall ikke ta på de. Da går det riktig så ille ;)
Åh jeg har så mange historier gjemt mellom mine to alveører.. Kanskje jeg en dag kan gi ut en illustrert bok *drømme* ^^

Er du glad i kjøtt og rå kost?

~)O(~

*alveglitter*

24 kommentarer

Frøydis

22.04.2011 kl.02:26

Oooh. Det godt det er flere gale rovdyr der ute. Jeg spiser (nesten) alltid kjøttet med hendene, slafser i meg deler som andre kaller avfall (marg og fettrander ... omnom!) og foretrekker biffen rå. Ustekt. Helt rå. Jeg blir helt euforisk av rått oksekjøtt.

Men jeg har ikke glemt hvordan en gaffel og en kniv funker altså, helt sant! :p

Og jeg synes absolutt du burde gjøre noe med bokidèene. ^^

oº°SkogsAlven°ºo

22.04.2011 kl.02:37

Frøydis:

Wohooo! Det er flere av oss! ;D Min favoritt er vilt kjøtt! Gjerne elg eller rådyr som såvidt er stekt! Gaaah... jeg merker klørne vokser og hjørnetennene blir enda skarpere med tanken på det her jeg sitter! (for noen vesener vi er, du!) LOL XD Og jeg er enig. Dette "avfallet" er jo nammi! Bein er til for å gnages på mens man selvfølgelig knurrer!

Vet du hva? Du må komme på besøk en dag som vi snakket om! Så skal jeg fore deg med masse blodig kjøtt og episke fantasy filmer!

Nei, ikke jeg heller heldigvis! Jeg kan nok lure meg gjennom et fint selskap uten å vekke oppmerksomhet! *fnise* ^^,

Awww, I might one sunny day! Det hadde vært en stor drøm egentlig *smile*

Frøydis

22.04.2011 kl.02:51

Vilt er supernam! Jeg pleier også å spise mange rare dyr via svenskehandelen, men folk ser alltid så stygt på meg når jeg snakker om kengurukjøtt ... <.< (sulten nå!)

Det vil jeg veldig gjerne! :D Har tenkt på at jeg skulle invitert deg til min nye hule, men med denne farta kommer jeg ikke i orden der før om flere måneder. xD Jeg kommer gjerne til Fredrikstad en tur. Bare si ifra når det måtte passe. :)

ithil

22.04.2011 kl.02:55

Kan selv være en ganske så brutal kjøttspiser -helt til jeg treffer på brusk. Tror jeg må ha bruskfobi, eller'no.*grøss* Men hjelpes meg, for et barbarisk kjøttstykke!^^ Hva i alle dager er det?

Så på det "mindre heldige" bildet flere ganger, og trodde det var noe pels som lå på gulvet, men plutselig så så jeg at det var jo to stk pusekattlabber som stod på hodet ditt^^ Hihi! Farlige demonpusekatten!^^ Men sluttproduktet ble iallefall kjempefint!

Er det noen som kunne skrevet en bok og illustrert den, så er det du!:)

oº°SkogsAlven°ºo

22.04.2011 kl.03:05

Frøydis:

Åh ja.. *drømme om reinsdyr nå!*

Du også ja! Kenguru er jo så godt! Struts også :D Mmmm... Antilooopeee....

Yey! Det må vi få til! Slike kjøttspisende, nerdete, eremitt-alver som oss må holde sammen *fnise* Awww... Det hadde vært koselig! Du må bare kidnappe meg en gang når du er på plass i din nye hule! ^^

oº°SkogsAlven°ºo

22.04.2011 kl.03:10

ithil:

Hihihi, så bra! ;D Åååh, det er noen som freaker litt ut av brusk! Kanskje det faktisk har en fobi-tittel! ^^,

Dette er noe jeg har kjøpt en del ganger før! Det er en stor røkt griseknokkel! jeg er mest glad i rødt kjøtt men dette er skikkelig god mat!

Haha, åh ja, det var nok bare Mr. demon pus som angrep meg for endte gang! ;D

Det er så gøy når jeg ligger på gulvet vet du! *fnise* Rare dyret...

Tusen takk! *smile og neie* :D

Awww... Det var veldig koselig sagt. Jeg skal virkelig begynne å tenke mer på det!

decipi

22.04.2011 kl.10:37

Haha åh jeg er helt enig! Kjøtt ER best når det spises som en barbar :D

Elsker bloggen din, blidene var kjempefine også! nusselig pus du har C:

Charlotte

22.04.2011 kl.11:09

Nå blei jeg rimlig sulten..:P men som du veit er jeg jo ûber glad i kjøtt<3 hihi..^^

Miku Sakura

22.04.2011 kl.11:41

Mmm, kjøtt er noe av det beste som fins<3 Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort hvis jeg var nødt til å bli vegetarianer. Hadde blitt ganske så lei meg da! o,o

Det bilde er så kult! Jeg så det på DA-en din :D Du kunne jo kanskje skrevet litt om de historiene dine her på bloggen? :D Har mange jeg også. Har forresten en egen planet som jeg pleier å reise vekk til, og den skrev jeg en stil om på en av norsk tentamen vi hadde i forrige uke :p :D

Kami

22.04.2011 kl.14:51

Rå grønnsaker er mye bedre enn kokte, iallfall.

Silje S.

22.04.2011 kl.16:06

Personlig er eg delvis vegetarianer, i den grad at flertallet av måltidene iløpet av en uke er vegetariske i en eller annen form, men det er ingenting eg liker bedre enn å kose meg med et godt kjøttmåltid (og siden det ikkje blir hver dag gleder eg meg desto mer). Av hensyn til både verden, miljø og dyrevelferd spiser eg hovedsaklig viltkjøtt, noe som også alltid har vært min favoritt, og den beste tiden er høsten når vi kan fylle opp fryseren med hjortekjøtt fra nabogården. Så eg er glad for å høre at det er flere som følger slik "steinalderkost", og ikkje minst at det er flere enn meg som liker å spise på middelaldersk vis! *ler* Om det blir lovlig å jakte med bue igjen i Norge (det er nå tatt opp som lovforslag) håper eg å kunne ta jaktprøven og dermed stå for min egen kjøttforsyning til en viss grad, slik at eg på den måten kan bruke hele dyret og ta ansvar selv. Det gjenstår å se om eg "klarer" å jakte, men vi får se hva tiden vil bringe.

Og ja, du burde absolutt gi ut en illustrert bok! :D

Marina Aurora

22.04.2011 kl.22:20

Vel, jeg er vegan, og prøver å iunngå kjøtt.. og nå ble jeg litt sjokkert, visste ikke at du åt kjøtt på den måten, synes ikke det er noe særlig sånn egentlig for å være ærlig, foretrekker kniv og gaffel ja, ble litt kvalm da jeg så bildet av den kjøttklumpen, huff.. men, men, vi har visst forskjellige matvaner, jeg holder meg til min mat, med alt som ikke er ekle kjøttstykker jeg tror jeg, *kremt*

Silje S: Hvor har du det fra at de spiste på en slik barbarisk måte i middelalderen ? Det var ikke det samme som vikingtiden, de fleste, spesiellt adelen spiste på en pen måte, og de var meget renslige å fikk alltid en skål med vann i og rense hendene etter og før hvert måltid x)

Men, kule bilder forresten.

Anja

22.04.2011 kl.22:27

Elsker kjøtt! *kaster seg over et STORT kjøttstykke å river det i filler* nammenamm<3 Tror ikke jeg hadde overlevd å vært vegetarianer O.o Fåretrekker også et kjøttstykke som man kan spise med hendene, men må helst ha det stekt slik at man slipper å tygge på den ene biten i fem minutter O.o

Vi spiste en gang middag, hvor kjøttet var stekt akkurat sånn, å jeg satt som en gal og tygde og tygde xD Pappa synes det var hysterisk morsomt å se på xD

Elsker skogsdemonen din :D Nydelig<3 Jeg også utrolig mange historier som ligger og lurer i det lille alvehodet mitt ^^, Har en bok der jeg skriver ned alle de merkelige drømmene min, kanskje det blir en bok med historier også? *sitter med en stor historiebok i fanget* :3 Du burde så absolutt gi ut en slik bok, og da står jeg klar med pengepungen for å kjøpe en! :D

*Alveklem*

Veronica

22.04.2011 kl.23:45

Hehe, her i huset er det jeg som spiser de blodigste biffene. Sambo liker dem ikke så rå/blodige som han sier. Iallefall det han bruker som unnskyldning:p Synes de smaker best da, jeg, men det må helst være økologisk eller vilt kjøtt da. Resten er jo helt sikkert pumpa fullt av antibiotika og andre ting for og holde dyra friske når dem levde.

23.04.2011 kl.09:05

Hehe: Jeg elsker å spise kjøtt på den barbariske måten og jeg elsker også røkt svineknokkel!:) * kaster meg over en gris* hehe bildene ble kjempe fine, sluttproduktet ser ut som en slags illustrasjon til alver og demoner eller noe sånT :) Bokideen burde du gjøre noe med, jeg ville definitivt kjøpt den uansett hva den handlet om:) *alveklem*

Lotte Amalie

23.04.2011 kl.19:01

Jeg har vært vegetarianer i to ulike perioder, og kommer nok alltid til å være litt fram-og-tilbake akkurat på det området. Men kunne ALDRI tenkt meg å spise kjøtt på en "barbarisk" måte eller å digge kjøtt på en sånn måte.. helt ærlig synes jeg det er litt drøyt, for jeg er veldig veldig på'n når det gjelder å forsvare dyr og deres rettigheter osv. Men det er selvfølgelig lov å ha hver sin mening!:) Og jeg har ikke tenkt til å dømme deg med det som eneste negative utgangspunkt, for utifra alt det andre jeg leser på bloggen din virker du helt herlig :)

Silje S.

24.04.2011 kl.01:00

Marina Aurora: Eg skrev da ingen steder at de spiste barbarisk i middelalderen? Med middelaldersk vis henviste eg kun til det å spise med fingrene, som hovedsaklig foregikk etter de metoder du beskriver ja :)

.ida

24.04.2011 kl.01:54

Åååh, kjøtt. Jeg elsker kjøtt. Og det å spise med kniv og gaffel er veldig overvurdert, spør du meg. Ikke noe bedre enn å spise kjøtt med fingrene! Ehe, skremmer familien litt, menmen. Jeg har gode manerer altså, men de er nok.. gjemt litt langt bak? Ja, nettopp.

rosalind

25.04.2011 kl.18:11

elsker kjøtt! namnam! og så nydelig du er!

Anette

27.04.2011 kl.13:40

Glemte helt å svare igjen på angående hun på alvebutikken på nordby! Men ja! Var den butikken! Jeg hadde på meg hodesmykke en gang jeg var der og hu ble helt i hundre, også begynte hu å fortelle om en jente (som jeg er BOMBESIKKER på at må ha vært deg) som har vært der som kjørte alvestilen fullt ut og som var blendende vakker! Utifra beskrivelsen hu ga med langt rødlig hår etc så må det jo ha vært deg:o) Var bare positive ord:o) Hun sa hun beundra at du tørte å være deg selv selvom det var litt annerledes enn det "normale" og at du virkelig kledde det:o)

Isar

27.04.2011 kl.15:05

ingenting e bedre en godt mørt kjøtt! Med litt rødvin og druer :) er ikke så glad i svin da, ettersom de svetter ganske likt mennesker på en slik måte at det påvirker kjøttet. Blir uhygenisk å spise :p og hestekjøtt som i forepølser, er egentli kun ment for gudene selvom eg unner meg litt i ny og ne ^^ som en så ekstremt kjøtteter som eg e ellers, synes eg det e rart at eg har dårlig syn. Kjøtt skal liksom gjøre synet sterkere :p

PsychEDELic

28.04.2011 kl.01:41

Å nei, jeg ble produsert med mangel på lyst på kjøtt.. men da blir det jo mer til dere som elsker det! :-D

Elsker bloggen din forresten, og du er så alvenydelig! Ha en magisk kveld og husk og gå i skogen i morra, det skal jeg :)

klois

09.05.2011 kl.22:08

Eg helle kunne aldri blitt vegetarianer pga eg e så utrolig glad i kjøtt.

Eg va i Tallinn nå nettopp, og då spise eg villsvin, elg og hare for å nevna noe. Fantastisk gode mat! E veldig glad i viltkjøtt eg o. E vokst opp på bondelandet kor naboane gjekk ut i skogen og jakta hjort, så kom dei på dørene ittepå og solgte det. Gleda meg te kvar gong me fikk fyllt opp frysaren med hjort!

Hvis du ska spisa verdens beste biff, så anbefale eg å besøka Trancher her i Oslo. Aller helst på mandagar for då har dei sånn spesialgreja. Men ellers i ukå e det snadder o, men e aller best på mandager! Eg blir gjerna med deg for å sei det sånt ;P haha..

Ett tips nå som grillsesongen e i gang - grilla kanin e noe av det besta som fins! Når eg va liten gjekk eg rundt å gnagde på et grilla kaninbein i flere timar :p

zenazuza

25.05.2011 kl.09:29

Liker rått kjøtt bedre enn stekt :s

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits