Mellonkveld og veling på vollane!

Aller først må jeg beklage min inaktivitet her på bloggen! Jeg ble nok en gang frarøvet min menneskerettighet - internett! Og det i mange mange dager! Gaaah...
Men nå er jeg iallefall tilbake! La oss krysse alveørene for at det blir lenge til internett poofer igjen ;)

Men nå over til noe langt koseligere!
I går rømte jeg om min kjære mellon til gamlebyen for å vandre rundt (og rundt) blant mektige Kastanje-trær og ikkefunksjonsable kanoner! Ho hadde nemlig kommet hjem fra sin første dag på ny jobb, og dette måtte vi så klart skravle oss like grønne som trærne om!
I det fjerne kunne vi høre torden, og vi fortet oss ut til et utkikkspunkt for å se om vi kunne få øye på noe dramatisk!
Nabobyen (Sarpsborg) var under angrep så det jomet! Tor var visst litt (les: veldig!) sinna, og jeg kunne både se STORE lyn og masse regn i det fjerne.

Nord i Gamlebyen hadde de hengt opp de fargerike tøystolhengekøyedingsene igjen, og vi løp bort til hver vår for å så rigge oss....
Ehhhh....


Vel.... FORSØKE å rigge oss til! XD *fnise*No need to say, det gikk strålende *And pose*, og der i disse mesterverkene av to digser, lå vi å skravla og sang om alt mulig rart!Dette gjorde meg såååå godt... Det var som om den friske luften renset opp i et ellers så rotete og slitent sinn, og jeg kunne virkelig slappe av! *smile masse*

Vandringen gikk videre på vollene!

Kan dere se meg?
Jeg poserer så fint som bare det på den kanonen der borte *myse med øyenne og peke* Deeeer er jeg!
Det er også en fin lekepark i festningsbyen, og mellon ble overfalt av denne hendige husken! Muahahah!
Etter en koselig liten and-safari *fniiiis* slappet vi av i det duggvåre gresset og snakket om maaagiske tiiii*host*.. Neida! Egentlig snakket vi bare om hvor mye vi håpet at det ikke kom flott/skaubjørn og spiste oss der vi lå i alt det grønne som to bufeer! XDHar du selv et fristed som du pleier å gå til når du trenger å "puste ut litt"? :)

~☽◯☾~
*alveglitter*20 kommentarer

anja

16.06.2011 kl.08:34

Ser ut til at dere hadde en veldig koselig og ikke minst morsom tur ^^ Har aldri vært i gamlebyen før, men skal rusle meg dit neste gang jeg kommer nedover :} (om 7 dager!) *fnise* mange finfine bilder *øynene går i kryss av å prøve å se på alle samtidig* Det er en lysning i skogen bak huset mitt. Jeg bruker å dra dit når jeg trenger å være litt for meg selv ^^ Er så utrolig vakkert der, er min egen lille Rivendell<3 *danse rundt mellom trærne* Flott bruker jeg også å tenke vilt på når jeg drar ut xD

*klemmepå*

Therese Von Turunen

16.06.2011 kl.09:12

Så utrolig koselig da :)

Fine bilder : D

▲Lezlie

16.06.2011 kl.09:16

Jeg bor på Greåker og lynet slo rett ned i huset vårt? Jeg mistet først internett, så kom det ett til, så ble strømmen borte. Så kom strømmen tilbake igjen, og senere internett. Det må ha vert det mest spennende som noen gang har hendt meg. Det skjer nok ikke mye spennende i mitt liv.

▲ SEH

16.06.2011 kl.09:53

den tingen så god ut og sove i :3

bramblerose

16.06.2011 kl.10:00

Nei, jeg har nok ikke det :/ Men hadde vært fint å hatt ett :)

Kjempe fine bilder :D Hørtes ut som en morsom og koselig tur ^^

.~* Neoime *~.

16.06.2011 kl.10:04

Ihi, så koselig ^^

Jeg pleier å gå ut i skogen like utenfor huset mitt, eller ta en tur til pappa'n min, om jeg skulle trenge et fristed :)

~°Nilenna°~

16.06.2011 kl.10:50

Du er heldig som har en så god venn! <3 Jeg skulle gjerne hatt en slik venninne! :) Det var mange fine bilder her. Så og hørtes veldig koselig ut! Kosemose! :)

Glad turen og luften hjalp på. Jeg har heldigvis en fin skog like bak huset her, den liker jeg og ta meg en tur i om det skulle være noe, eller ikke være noe. ^^

kjersti rosalind :3

16.06.2011 kl.11:27

så hyggeig :D

annettesfoto

16.06.2011 kl.11:36

Det er så koselig i gamlebyen i Fredrikstad, besøkte den for noen år tilbake. Det er ikke langt til naturen her jeg bor, så jeg "rømmer" både titt og ofte..

Kristine

16.06.2011 kl.14:24

Så fine bilder ^^ hørtes kjempefint ut!!

Jeg har et par steder her i Vesterålen jeg drar, de fleste turene går ned til stranda og moloen/kaia med nydelig utsikt og havet overalt. Dessuten er det perfekt å ta med seg lerret, maling og pensler, musikk og en bok ut og bare være til og føle inspirasjonen komme. Ellers er det så utrolig mange vakre steder jeg liker her, men trenger ofte bil og noen timer fri. Storhavet rett ut og fantastisk luft og natur <3 Har laget noen innlegg om det på bloggen min. :)

Frida Christine.

16.06.2011 kl.19:54

Morsomme hengekøydingsene!

Har skogen og elven ved barndomshjemmet mitt. Hihi, så morsomt å bruke det ordet om noe som for bare et halvt år siden var "hjem" :P

bassa

16.06.2011 kl.20:16

Ahh, du valgte DET kanon-poserebildet ja.. Et veldig godt valg, du hadde et utrolig fint ansiktsuttrykk der! Hihi :D Håper vi får mange flere fine turer sammen i sommer :) *masse store klemmer*

Branna

17.06.2011 kl.23:51

Du er så heldig som bor i Fredrikstad! Det er så nydelig der, spesielt i Gamlebyen.

Da jeg var yngre hadde jeg et eget sted i skogen like ved huset mitt som jeg pleide å dra til da jeg trengte å være alene. Jeg måtte krysse en bekk og følge den rundt hundre meter opp til jeg kom til et avsides lite sted hvor det var en stein uti bekken jeg kunne sitte på, langt fra lyden av biler og mennesker. Det er masse skog her hvor jeg bor nå også, men jeg fant aldri igjen et sted som betyr like mye. Men kanskje jeg ikke har lett hardt nok :)

Miku Sakura

19.06.2011 kl.17:31

Jeg har fått med meg at du har vært med på Desucon og da vant du outfitkonkurransen! Derfor lurer jeg på om du skal på Desucon i år også? :D Det er nå i helgen, 25 og 26 juni :)

Mia

20.06.2011 kl.18:55

Aww, så kos^^ Har ikke sett de hengekøyene i Gamlebyen før, jeg :O De så utrolig kule ut!:D Perfekte til å ligge og skravle og slappe av i^^

Marita

20.06.2011 kl.22:03

Heisann! Du får se til å blogge mer, skulle jo stalke deg! Tihi!Du har ett fantastisk flott navn forresten. *Knis*

Slenger med ett bilde som jeg fant av deg som var totalt episk!

http://i53.tinypic.com/jkk1me.jpg

Hilsen den ene brusur-jenta! :D

Therese

20.06.2011 kl.23:26

Bare lurer, vet du om det er noen mulighet til å lage en hulderhale?? Ser du er så flink med ører av ymse slag, og lurer på hva du bruker for å lage dette?

Har en liten photoshoot i hodet mitt med norsk natur/norsk eventyr i fokus ser du, og har hele settingen i hodet mitt.. mangler bare en hulderhale!;)

Silje S.

21.06.2011 kl.20:25

Så koselig ^^ Og eg må si eg lo lenge og vel etter å ha sett det første hengekøye bildet, fantastisk utrykk!

Har vel flere steder eg liker å trekke meg tilbake, men felles for alle er at de er i skogen her. Er så godt å bare kunne vandre blant det grønne, finne stedene som har en spesiell plass i hjertet og bare "være" :)

Cathrine

22.06.2011 kl.00:35

Jeg ramlet tilfeldig forbi bloggen din, og jeg ble lamslått over hvor NYDELIG du er. Det er jo nesten som å se en film! Forsett med hva du gjør, fordi du gjør det bra!

Anonym

23.06.2011 kl.14:31

Kan ikke du lage en video om hvordan du sminker deg? :) Liker bloggen din veldig godt!

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits