I dag består min verden av bøker.

 

Siden solen snek seg inn mellom sprekken i gardinene og inviterte meg ut av søvnen, har jeg sittet, ligget, stått eller spankulert rundt med nesen i en eller annen bok!
Det startet med en Ringenes Herre bok (om film props) som jeg hadde dratt med meg inn i senga. Den lå selvfølgelig på samme plass som jeg la den - rett ved siden av puta!
Jeg danderte dyna til en hendig liten sofa, og med en pus i armkroken og en bok i den andre forsvant jeg inn i bøkenes finurlige verden!


Her har dere litt magisk drømme-seg-vekk musikk :)"Once upon a time"
De små fine ordene som åpner portalen til en ny drømmeverden!Det å kunne drømme seg bort, og hente inspirasjon i fra så små gleder ser jeg på som en stor gave! *smile*Nå ligger bøkene strødd utover overalt! Store som små. Eventyrirske og praktiske. Spennende og inspirerende!

Tenk - SÅ enkelt er det faktisk å drømme seg bort til en annen tid, en annen verden!
Men pass litt på....Brått får du en bok i hodet eller noe, og ufrivillig våkner man opp igjen!


Men det fine med det hele er at man kan alltids krabbe opp i sofakroken på ny,
og reise av sted når enn man måtte ønske det.... *smile*


~☽◯☾~
*alveglitter*

 

22 kommentarer

Julie

13.07.2011 kl.21:36

elsker å lese! det beste med å lese bøker er at man glemmer den virkelige verdenen og kan drømme seg bort :) En veldig fin måte å komme seg litt bort på ;)

oº°SkogsAlven°ºo

13.07.2011 kl.21:51

Julie:

Jeg også! ^^ Bare tenk på alt man kan lære, og alle stedene man kan "dra til"! :D

Det er nesten litt magisk å tenke på at alle disse muligheten kan ligge gjemt inni en liten bok *smile* :)

Deluna Lounge

13.07.2011 kl.22:03

så gøy :)

.~* Neoime *~.

13.07.2011 kl.22:21

Så søte bilder! :D Åh, jeg er så glad i bøker! Har alltid likte å tenke på bøkenes verden, som en del av vår egen verden. På denne måten greier jeg å innbile meg selv (litt) at skillet egentlig ikke eksisterer.

korpspija

13.07.2011 kl.22:32

Så utrolige fine bilder :) Jeg elsker og lese bøker og "rømme" til andre verdener. Man slipper unna stresset i hverdagen, og lever seg inn i andre personer:) Det er en frihet å elske lesing:)

Lucine

13.07.2011 kl.22:34

Bøker er en vidunderlig måte å drømme seg bort på! Det er så deilig å forsvinne inn i en annen verden, dra på magiske eventyr og føle at man blir en del av dem.

Jeg får en lignende følelse når jeg leser bloggen din, på grunn av måten du skriver på og bildene og kunsten din! Du er en veldig inspirerende og facinerende skapning^^,

Hvilken bok er det du ser i på de to første bildene forresten? Det ser ut som en utrolig vakker bok! :3

Paula

13.07.2011 kl.22:35

Jeg oppdaget denne fantastiske verden av bøker ikke før i fjor .. men nå får jeg abstinenser hvis jeg ikke har en bok i hendene. :) Btw, skikkelig kul (ikkeminst spesiell cx) blogg! :DD Ikke ofte man kommer over blogger med alvetema n.n

Aranel

13.07.2011 kl.23:40

Så koselig! ^^ Nettopp det pleier jeg også å gjøre :D Jeg har en stooooor pute som er kjempegod å ha under hodet, bak ryggen, til å holde rundt....ja, en stor god pute rett og slett. Så koser jeg meg med puta, dyna, et stort pelspledd, en stor kopp te, og senga full av bøker. Elsker å lese! :) Men om jeg er veldig trøtt, så kan jeg lese flere sider, for så å oppdage at jeg ikke har fått med meg et eneste ord av det jeg har lest. O.< Har du det og på den måten? x)

Ann

13.07.2011 kl.23:56

Høres ut som du har hatt en kosedag <3 , jeg elsker å lese, har alltid gjort det, det er så deilig å bare "forsvinne" nedi sofakroken med en bok og en kopp te avatil :-)

Branna

14.07.2011 kl.08:15

Høres ut som en utrolig deilig dag. Så mange fine bøker du har! Jeg elsker også å lese :) Det er en så fin virkelighetsflukt.

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:08

Deluna Lounge :

Så absolutt! *smile*

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:09

Silver Inches:

Awww... Takk! ^^,

Bøker er rett og slett magiske sånn! Og det var veldig fint sagt! *smile*

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:10

korpspija:

Tusen takk! :D *smile og neie*

Det er helt sant! Det er stor frihet i det å lese ^^

Det skal så lite til før en kan reise laaangt vekk til nye verdener og dimensjoner!

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:14

Lucine:

Mhm! Bare ved å hvile øynene på en skrevet side, kan man forsvinne så langt vekk en bare vil! Hvem trenger vel tidsmaskiner eller andre finurligheter når alt men trenger står i bokhylla ;) *fnis*

Awww... Så utrolig koselig av deg å si! Det setter jeg stor pris på! *Smile masse!!!*

Boka jeg leser heter "How to find flower fairies"

Den er ufattelig søt og ikke minst vakker å se på! ^^

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:15

Paula:

Men så spennende! :D Jeg kan tenke meg du ble gledelig overrasket da du endelig fant frem til bok-verden! ^^

Awww... Tusen takk! *smile*

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:18

Aranel:

Åh, det hørtes utrolig koselig ut det også! *smile og klappe i hendene* ^^,

Jeg har et slikt (gaupe)pelspledd selv, og det blir ofte med meg når jeg skal kose meg med litt lesestoff! :D

Åh ja! Det gjør jeg også!!! Jeg sklir på en måte ut av alt, leser og leser, og brått finner jeg ut at jeg ikke har fått med meg noen verdens ting! *fnis* Det er utrolig frustrerende om en virkelig PRØVER å lese alt på nytt, emn fortsetter å space ut! XD *ler*

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:19

Ann:

Absolutt! Jeg elsker å våkne til en ny dag med et ferdig tema! XD Thihihi!

Awww... Så fint! Ja, det er helt herlig! Boker + te = uslåelig kose-kombinasjon! ;)

oº°SkogsAlven°ºo

14.07.2011 kl.20:20

Branna:

Det var det virkelig! *smile*

Åh, jeg har et lite hav av både bøker og filmer! Virkelighetsflukter kan være fint å ha noen ganger ^^,

M i k a n s e i

15.07.2011 kl.13:32

Elsker å lese bøker! man blir liksom dratt skikkelig inn i boka!! jeg kan sitte en hel dag bare å lese! elsker å hoppe inn i bøkenes verden selv :'D <3

og jah det er dollywink 7 jeg har brukt ;D hihi ^w~

Vilde

15.07.2011 kl.19:20

Hei! Jeg lurer litt på hvordan du egentlig for både tid og råd til alt dette? Jobber du eller går på skole ellernoe?

Catharina

18.07.2011 kl.15:41

bøkeeerr. jeg gleder meg til jeg kan ha en hel vegg med bøker <3

Silje S.

20.07.2011 kl.01:00

Så koselig ^^ Det er virkelig noe fantastisk ved å kunne krype opp i en kosekrok, gjerne under et pledd med en kopp te for hånden, og bare forsvinne inn i bøkenes fantastiske verden *smile* For min del var biblioteket et fast tilholdssted, ja, eg tror faktisk eg kan takke biblioteket for at eg overlevde ungdomsskolen! Men på barneskolen - der vi kun hadde bokbuss 1 gang i måneden - kom eg alltid hjem med et lass med bøker. Og gjerne voksenbøker (eg leste hele Kristin Lavransdatter i 5. klasse O.o). Pappa pleide av og til å kjefte på meg når eg satte meg i stuen for å lese, han mente eg burde se på TV som vanlige folk, så stort sett trakk eg meg tilbake til rommet eller yndlingsplassen min i skogen. Hadde et favoritt-tre eg pleide å sitte under. Har/hadde du en slik favorittplass? :)

Ah det var tider det, når eg kunne lese så mye eg bare ønsket! Nå som student blir det mye lesing, men heller av det faglige slaget. Eg holder alltid på med en koselig bok ved siden av, men det tar som regel litt lengre tid før eg blir ferdig (med mindre den er veldig spennende, da kan pensumbøker bare gå å legge seg). For øyeblikket venter eg på at min kjære skal bli ferdig med den nyutslupne boken i "A Song of Ice and Fire"-serien slik at eg kan lese den, gleder meg!

Oioi, blei langt dette her, men er så glad i bøker *ler* I framtiden drømmer eg om å ha et stort flott bibliotek på arbeidsrommet med en fin kosekrok til å lese i <3

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits