PC-kroken min!

 Det har i det siste vært flere som ønsker at jeg deler mer om hvordan jeg ånder og lever.
Jeg vet ærlig talt ikke heeeelt hvilken vinkel jeg skal angripe temaet fra, men jeg tenkte iallefall at jeg i første omgang kan vise frem alvehulen min til dere!
 Aller først skal dere få se PC kroken! ^^ Mitt lille "kontor".
Her *peke på stolen* sitter jeg akkurat nå med en kopp te og skriver dette innlegget mens jeg hører på middelaldersk banquet musikk og andre koselige saker ^^,


Her har dere en kos låt dere kan høre på mens dere blafrer gjennom bildene!
Tadaaaa! ^^
På speilet med lyset helt til høyre henger den en antikk kris (bølgete kniv) i slire som var en gave fra en Sensei en gang for lenge siden. Bak stolen min henger det en antikk ridderkniv laget av et eneste stykke metall! Disse dyppet de i gift før de gikk ut i kamp.
På veggen henger det en eldre tegning jeg har tegnet av Aragorn og Arwen. Jeg synes akkurat denne scenen er så vakker...Her er utsikten min akkurat nå! :D Jeg skrudde av PC-skjermen slik at jeg kunne ta bilder. De blir så rare og opplyste når monster monitoren min er på!To fine ugler! Den bakerste har dere sett før :D Jeg lagde en aldri så liten video om den HER!
Den store uglen kjøpte jeg som en slags "pokal" til meg selv og minner om en dag jeg var veldig flink og sterk. Håhåhå! *flexe muskler* Hihi!Denne fine, gamle kiste-nøkkelen henger ned på siden av skjermen i en messinglenke.Levende flammer, minilys (jeg kaller det alvelys) og røkelse er et must!
I den lille kisten foran det gamle syskrinet, ligger det masse SKATTER! Disse skal jeg vise dere en annen gang ;)Helt øverst til venstre kan dere se en liten bit av hobbybordet mitt! ^^
Der sitter jeg når jeg skulpturerer, maler, tegner eller syr!Flytter jeg blikket til høyre ser jeg en røkelseholder og en fancy pirat-pistol! Nå er jeg helt klart en sverd-jente, og kniv og hellebard og spyd og morgenstjerne og bue og og.. Ja dere skjønner tegninga *fnise* Hvor ligger vel æren i slike feige skytevåpen...Men den er jo fin å se på! :DDen store GAMLE kisten er full av filmer! ^^ Jeg har så ufattelig masse DVDer at det nesten er til å le av! ;D
Den fine drømmefangeren som henger på "gatelykten" har alvesøster laget til meg! <3
På døren (som leder inn til en liten bod) kan dere se hornene jeg brukte på faun-photoshooten min hengende på pentagrammet!Pc-skjermen min er like stor som en krysning mellom en mammut og et huletroll! Men den er veldig bra! (jeg er så heldig å ha en veldig flink storebror som kan data sakene sine!) Uansett... Den tar opp mye plass og hva gjør man så med det?
Man tildeler hele den ubrukelige herligheten - til en RIDDER!!!
Dette er den barske ridderens territorium imot at han hjelper meg å sloss mot slemme viruser og alt annet snusk som PCer noen ganger blir smittet av, thihi! Smart eller?Blader, fjær og drikkehorn!
Akkurat nå *titte oppi hornet* befinner det seg hyllebærsaft i det! XD Hu hei for en barsk viking jeg er! *ler*Rundt skjermen min, som dere sikkert har sett, har jeg eføy-blader med minilys! Og heeelt på toppen.....Bor det masse små sopper! Det ser litt ut som en eventyrskog der oppe! Denne trofaste dragen (som jeg har malt om) passer på Navi, min første CJ kule! Den er kjekk å ha i nærheten om f.eks noe i internettverden tar litt lang tid. Da kan jeg bare plukke den opp og sjonglere litt mens jeg venter.
Det ligger også alltid masse krystaller her. Man må jo beskytte seg så godt en kan for alle disse ekle stråligene *grøsse*.
Jeg bytter de ut stadig vekk (ofte etter de må renses). Siden de fleste pyntestenene/krystallene mine ligger ute under månelyset og bader akkurat nå, har denne rosenkvartsen (tv) og bergkrystall wanden (th) fått lov å holde meg, dragen, uglene og ridderen med selskap! Oh, også må vi ikke glemme drage-hodeskallen! Den er så dekorativ! ;DOg helt til slutt. I blomsterpotten blant steiner fra Irland, står "Excalibur"!
Dette lille plastikksverdet lekte jeg med da jeg var liten! Hihihi!Ja, da vet dere hvordan min lille PC-krok ser ut! :D
Her, blant blader og funklende lys, sitter jeg og skravler med dere, søker etter inspirasjon, tegner, dagdrømmer, hører på musikk... Jeg befinner meg med andre ord i dette lune lille hjørnet ganske ofte! ^^


Hva ønsker du at jeg viser frem neste gang?

~☽◯☾~
*alveglitter*

23 kommentarer

Rakel

11.07.2011 kl.04:23

DU. ER. SÅ. KUL. <3

Branna

11.07.2011 kl.08:20

Å, så nydelig hjem du har! Blir utrolig imponert over hva du har klart å få til. Skulle virkelig ønske jeg kunne leie deg inn som interiørdekoratør, hihi. Liker spesielt hvordan det er lys og grønne planter og eføy overalt. Jeg elsker eføy. Man skal ikke se bort ifra at jeg hermer litt etter deg der :)

Andrine

11.07.2011 kl.08:30

Åh, så vakkert du har det :'D vi har samme syskriv, arvet det fra min oldemor. ^^

Lina Litheria

11.07.2011 kl.10:16

Spennende!^^ Neste gang vil jeg se skattene dine?

.~* Neoime *~.

11.07.2011 kl.10:55

For en utrolig koselig PC-krok! Rett og slett magisk var det ^^

~ Camilla Rose ~

11.07.2011 kl.11:58

Så herlig! Du har det virkelig koselig. Om jeg besøker Fredrikstad en gang, så vil jeg komme å besøke deg. Hihi. *tvangsbesøk*. Jeg hadde det veldig brunt på rommet mitt før, men av mangel på lys og vindu, så ble det så mørkt. Så jeg kjørte hvitt og lilla i stedet. Nå har jeg det lyst med masse krystaller osv. Whii. Kjøpte nettopp en stor citrine som ligger og glitrer ved min side *titte på* Etter bildene jeg har sett fra der du bor, så virker det veldig "Marita" liksom. Inspirerende, vakkert og alvisk :)

*klem*

<3

Tonje

11.07.2011 kl.13:08

Iiip, så fint du har det! <3 Drømte meg helt bort her jeg satt å kikka gjennom innlegget, jeg. Du må ha det mest magiske hjemmet noensinne. ^^

11.07.2011 kl.14:02

Hu-hei! Ikke verst! Et flott lite hobbithull det der. Med en sånn cave of wonders å bo i er det ikke rart hodet ditt bruser med fantasi. Jeg hadde nok hatt litt av en festdag om jeg hadde hatt kameraet mitt og så mange vidunderfulle ting å ta bilder av!

Laila

11.07.2011 kl.14:04

Hu-hei! Ikke verst! Et flott lite hobbithull det der. Med en sånn cave of wonders å bo i er det ikke rart hodet ditt bruser med fantasi. Jeg hadde nok hatt litt av en festdag om jeg hadde hatt kameraet mitt og så mange vidunderfulle ting å ta bilder av!

Frida

11.07.2011 kl.14:37

Iiiih, du har det sååå fint! :D Ser skikkelig koselig ut!

Tina

11.07.2011 kl.15:41

Jeg vil så gjerne se HELE hulen din! Jeg drømmer meg litt bort når jeg ser på disse bildene - skulle gjerne hatt det sånn jeg også!

Tomasrekstad

11.07.2011 kl.16:25

Ser koselig ut

Sunniva

11.07.2011 kl.16:25

Stilig!! ;p

Kommenter tilbake er du snill? :))

Rebecca Kathinka

11.07.2011 kl.16:33

Rett å slett heilt nydeli !! du har det så koselig ^^

smka

11.07.2011 kl.16:35

såå herlig!

Camilla

11.07.2011 kl.16:41

wow! Det så kjempe koselig ut !

Mia M,

11.07.2011 kl.17:12

åå jeg elsker bloggen din =) den er så fin =)

▲Lezlie

11.07.2011 kl.20:09

Så vakkert! <3 Jeg vil veldig gjerne se skattene n_n Tenk at det finnes noe så vakkert i nabo-byen som jeg hører at er så ubrukelig! Det var virkelig pent, men tar det ikke lang tid å vanne blomster? Og tenne lys?

Andrea야

11.07.2011 kl.21:54

Utrolig vakkert! Jeg forguder virkelig dette <3

Frøydis

11.07.2011 kl.22:11

Det må være den mest imponerende PC-kroken jeg har sett! *elsk*

June

11.07.2011 kl.22:48

Jeg mistet virkelig all kontakt med omverden når jeg leste dette innlegget, å hørte på den fine musikken *drømme seg bort igjen* ^^

Du har virkelig en koselig liten hule, har fulgt deg ganske lenge, så har sett andre bilder av det lille boligområdet ditt, hihi *stalkeeeer!* ^^

Husker du skrev om et prosjekt med soverommet ditt, å middelalderisere det om jeg husker rett(?). jeg kunne virkelig tenkt meg å se resultatet! :D

Silje S.

20.07.2011 kl.00:45

Ah.. *beundre og se drømmende på* Har eg nevnt at eg elsker leiligheten din? *ler* Du har virkelig en egen evne til å pynte opp og gjøre noe magisk utav alt, f.eks. det å ha en stor lykt innendørs hadde eg aldri kommet på, men det var jo perfekt! Elsker når du legger ut slike bilder av leiligheten, eg blir så inspirert! ^^

Ray~

22.07.2011 kl.02:16

Jeg må si du har fått til detaljene utrolig bra w>

Men ja.. håper på å få se flere bilder av rommet ditt rundt om kring.. virker som det er masse spennende å se

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits