Museumstur og harpespill!

 Uæææ, nå henger jeg litt etter  med bloggingen her! O.o
Jeg har flere bilder liggende på vent enn det er orker i Mordor, så nå må jeg bare få ut fingeren, og sette i gang!
Forbered dere på en del bilderas fremover! *fnis* ;D


For en liten stund siden ble jeg frivillig kidnappet av mine to gode venner Renate og Peter  til Oslo for å snuse rundt i forhistoriske skatter! Som den historiefreaken jeg er hadde jeg absolutt ingenting imot å bli bortført! :D 
 


Irland-fanatikerene fant... *pause for dramatisk effekt* Et keltisk kors! 
Jeg har blitt så glad i dette bildet! <3


Utsillingsdukkene var letter sagt... interessante :P


Vakkert...
MASSE sverd! *hoppe rundt*


Ok... Dere er enig i at denne fyren her ligner litt på Stewie fra family guy ikke sant?!

(Stemmen passer ganske bra synes dere ikke?)
Hahahahahaha!
Jeg holdt virkelig på å le meg ihjel da jeg så han! XD
Når jeg ser slike ting som denne hodeskallen lurer jeg så veldig på hvem denne personen var. Hvor han/hun bodde, hva favorittmaten var. Likte personen å gå tur i skogen? hadde han/hun et kjæledyr? Var dette kanskje en stolt kriger? Jeg kommer nok alltid til å være en liten spekulant og dagdrømmer...
Neimen? Ingen horn? I alle daaager...*fnise* ;)


Tenk så mye tid de la ned i slike ting som dette!


Nøkler! :D


Thihihi! Voldelige? Virkelig? XD

~

Etter å ha lusket rundt på museumet i en hel vikingtid, gikk turen hjem til mine frender hvor jeg ble servert fårikål! Hvor heldig er vel ikke jeg! :D


Den kameraskye Peter er foreviget i vinduet! *evil laugh*


Japan pose!
Åh,  det oser middelaldersk eleganse av oss! XD


De gav meg kjeks............................... 


Og Renate krøllet håret mitt! :D


Rusletur i mørket!
Som dere ser er de fine bølgene mine allerede på vei til de evige jaktmarker! *sukk*


Se så nydelig denne harpen er! Ååååh, jeg ble helt forelsket jeg! ^^
Dere må ta en titt på bloggen til Renate. Der finner dere videoer av henne som spiller på dette vidunderlige instrumentet! :D
Skulle ønske jeg kunne spille mange sanger og bare bli lost i de vakre tonene... på en klippe.. i Irland... med, eh.. vind i håret!!! Dramatiske bølger som kaster seg mot klippeveggene, regn som skylder over de grønne og maaagiske... *kremt* Hvor var jeg igjen...

Ah ja! Innlegget var visst alt ferdig! ^^ Da vimser jeg avsted for å høre på episk filmmusikk, og  fortsette med dagdrømmingen!


Liker du å gå på museum, og har du noen gang prøvd å spille harpe? 

 ~☽◯☾~

*alveglitter* 

44 kommentarer

Kristin

23.09.2011 kl.19:24

Jeg blir helt satt ut av det fine håret ditt! Jeg spilte keltisk harpe (litt mindre, og ikke så overdådig pyntet som den på bildet) i 5 år. Så gikk jeg lei. Men det er vakkert :)

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.19:31

Kristin:

Åh tusen takk! :D *smile masse og neie*

Nei så spennende! Jeg har alltid hatt lyst til å spille harpe selv. Jeg må nok bestikke Renate litt tror jeg! ^^'

Absolutt. Jeg drømmer litt om å sitte på en klippe i Irland med en liten fin harpe og spille eventyrlige sanger :)

Lina Litheria

23.09.2011 kl.19:54

Så koselig med museumstur da sammen med gode venner! Spesielt på et slikt museum :D Sverdene var fine og det store keltiske korset var bare vakkert! Fin harpe :)

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.19:59

Lina Litheria:

Absolutt! :D Jeg har alltid likt museum (selv om de egyptiske avdelingene skremmer alveørene av meg!!!) Hihi!

Du skulle sett så mange sverd det var der, Lina! Noen av de var helt krøllete!

Det keltiske korset var dessverre bare en replica, men FINT var det virkelig! *smile*

Ikke sant! Den er fantastisk flott!

Oh, btw! Jeg skal sende deg adressen min igjen (glemte det helt), så kan vi sende litt kort/brev til hverandre! *Smile*

~kjersti rosalind :3~

23.09.2011 kl.20:22

åh så koselig med museumstur! :D å så fine bilder av dere ^^ beundrer virkelig det håre ditt! vedder på at det tok lang tid å få det så langt *fnise* har aldri spilt harpe nei, men har hatt lyst til å lære meg å spille en sånn fin magisk fløyte en god stund nå! :)

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.20:26

~kjersti rosalind :3~:

Mhm! ^^ Det var en veldig koselig (og lærerik) tur! :D

Awww... Tusen takk! *smile* Jeg vet helt ærlig ikke hvor lang tid det har tatt. Jeg har nesten alltid hatt langt hår ^^;

Åh, mener du tinnfløyte? Jeg spiller både piano og slike fløyter. Det er ikke så ille vanskelig å lære seg, og de koster ikke fryktelig mye heller! :D Du kan finne de i vanlige musikkbutikker!

Ray

23.09.2011 kl.21:33

Hun er helt fantastisk til å spille harpe.. Virkelig noe jeg kunne tenkt meg å lære selv ^^;; Men du kledde da å sitte bak den du og? får spørre om hun kan lære deg litt~ Bra du koste deg på museumet da ^^

Branna

23.09.2011 kl.22:02

Iiih, så koselig at du har blogget om museumsturen vår! :D Det bildet med oss og det keltiske korset har jeg også blitt kjempeglad i! Og håret ditt er helt magisk på det bildet etter at jeg hadde krøllet det! Bare synd det ikke varte. (PS: I dag fikk jeg krøller som varer, hihi...)

Og det er klart jeg skal lære deg å spille (såfremt du lover på tro og ære å aldri gjøre alvor ut av drømmen din om å spille harpe på en klippe i REGNET!)

Marina Aurora

23.09.2011 kl.22:23

Så utrolig spennende! Har selv vært på Kulturhistorisk museum ved Universetet en gang og jeg ble helt lost der, det er bare s mye vakkert og gammelt og se og lese. Gikk meg bort fra familien fordi de syntes ikke det var så spennende mens jeg sto i minst 5 minutter ved hver utstilling, hahah. Tenkt at det ligger så godt bevarte og vakre, gyldne gjenstander som er så gamle det er, hvorfor tenker ikke folk slik, det er så utrolig fascinerende! Og det er bare å stikke og se når man vil, det museumet er virkelig bra! Og jeg ble litt forelsket i den blonde viking-gutten med det fien håret der også, husker jeg. Veldig bra framstillning synes jeg, men vil ikke si meg helt enig i at vikingene var voldelige, det var jo så som så, synes ikke man bør ta ett helt folkeslag under en kam og si at alle eller de fleste er sånn, det var nok ikke ett folk som var mer voldelig enn andre tror jeg, jeg tror alle var ganske like på den tiden. Ingen vet. Meenne jaaa.Vikinger var dyktige handelsfolk også som reise helt ned til Romerriket. Mange nordmenn tjenestegjorde faktisk for romere i Nord-Europa lærte jeg nettopp i historie. og åååh, blir så lei av folk som tror vikinger hadde horn-hjelmer, hahaah xD

Og det med den hodeskallen, sånn er det med meg og, jeg luret dryktelig på hvordan denne personen måtte ha sett ut, hva han gjorde.. åh, spennende!

Skulle så gjerne likt å eid noen av de museums-gjenstandne, åh, har lyst dit igjen nå med en gang faktisk!

Håret ditt ble så vakkert! Jeg har litt naturlig fall, men ikke sånne bølger som på bildet, da bruker jeg gjerne en bølgetang.

Harpemusikk er nydelig og alle kvinner som spiller virker ekstra magiske, ett magisk intrument. Skulle likt å hørt deg spille.

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.23:46

Ray:

Åh ja! Jeg satt nesten i transe da ho spilte for meg!

Hihi, takk! Jeg trivdes veldig godt med harpen! ^^,

Jeg skal nok lure ho til å lære meg noen noter ;)*legge onde planer*

Mhm, det var en spennende dag! :D

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.23:49

Branna:

Klart jeg måtte det! :D Jeg har hatt så mange bilder å gå igjennom! Du skulle se havet jeg tok bare fra museumet! ^^' Aiaiaiai!

Awww... Takk kjære deg! Det var kjempe kos å bli dullet litt med, hihi! Også ble jo resultatet så fint! Wohooo! Så spennende! Åh, dette gleder jeg meg til å se! :D

*ler* Ikke noe regn sier du? Hmmm... Hva om vi dropper regnet, og jeg kun spiller på klippene? Fungerer det? XD

oº°SkogsAlven°ºo

23.09.2011 kl.23:50

Marina Aurora:

Ja! Det er utrolig spennende å vandre rundt i museum! :D Det er jo så mye å se på! Men fy som tiden flyr der inne!

Jeg kunne glatt gått rundt der i dagevis og studert hver eneste lille gjennstand. Tenk at alt har en historie og et opphav! Åh, jeg blir helt borte i fascinasjon og dagdrømming!

Jeg har selv en liiiten samling av historiske gjennstander som jeg tenker å lage et innlegg om etterhvert! ^^

Awwww, tusen takk! Jeg likte krøllene kjempegodt selv, men de forsvant så fort jeg stakk nesen utenfør døren. Jeg har egentlig helt rett hår uten noe fall, så jeg misunner deg der! :D

Mhm, harpemusikk er nydelig! Jeg skulle gjerne lært å spille det! Kanskje jeg kan bestikke Renate litt, hihi!

Men for å hoppe over til det spennende temaet - vikinger! Var vikingene virkelig voldelige folk? Ja, noen var de, men mange var også "vanlige" mennesker som forsøker å tjene til livets opphold og forsørge familiene sine.

Hvor mange ganger var vikingene virkelig ute og plyndret forskjellige land? Det vil nok aldri bli kjent.

Noe av det viktigste er å huske på at Viking var en stillingsbetegnelse, og ikke et folkeslag.

En av de store feilene i historien er å kalle alle de skandinaviske folk vikinger. De (I Norges tilfelle) var nordmenn, og ikke vikinger. Vikingene varr plyndrere, raiders, sjørøvere om man vil. Folk som for det meste tilbrang et liv til sjøs. Handelsmenn var de også. Det er mange avhandlinger skrevet fra denne tiden som forteller om plyndrere fra andre land som ble kalt vikinger. Det var egentlig en praktisk ting å skylde på alt på Nordens folk selv om bare en prosentandel ble gjort av dem.

Vi har håndfaste historier om tokter som virkelig skjedde i hendene på de norrøne. Vi har også historier om plyndringer som aldri skjedde, og var ikke noe mer enn politisk propaganda.

Bortsett fra vikinger som gjorde ugang, har vi "vandalene". Vandalene er registrert mot midten av 900-tallet. De fleste historikere mener "The Vandal Age" endte 200 år før vikingtiden begynte, men dette ser ikke ut til å være tilfelle siden folk fortsatt å skrive om dem nesten 500 år etter at de skulle ha forsvunnet!

Denne gruppen av skandinaviske var kjent for sine ekstremt voldelige metoder og brutale tokt.

Arkeologiske bevis i England har vist at de blant annet raste rundt der.

MEN, hvordan kan man skille en Vandal fra en Viking? Etter hva jeg har lest virker det som om det er ganske umulig da de begge er skandinaviske og overlapper hverandre i tid.

Jeg tror disse "beistene av brutale menn, kledd i ulveskinn med hjelmer prydet med horn og en umelltelig tørst etter blod og gull" (fnise og riste på hodet) har sine dype spor nettopp på grunn av deres handlinger. Brutalitet og urett blir husket. Det blir skrevet om, og gjerne blåst opp i større dimensjoner. Disse nordmennene som fredlig byttet varer, alet opp kyr, smidde sverd og oppdro sine familier hadde naturligvis ikke like stor effekt på de andre nasjonene i verden.

Dette er et veldig spennende tema, men alt i alt tror jeg at tilogmed under vikingtiden herjet det mer en toktgale barbarer. Menneskene eksistrete på godt og ondt. brutale vikinger som fredlige nordmenn.

Branna

24.09.2011 kl.00:01

*Fniser*

Ja, harpespilling på klippene uten regn går helt fint :) Så lenge du ikke mister harpa utfor klippene.

Stine

24.09.2011 kl.00:54

Oiameg... Du har så fint hår!!! :'>

Mange fine ting der jo O.O! Hihi, litt morsomt å tenke på... Tenk om vikingene faktisk hadde BRUKT horn på hue! Det ville sett så utrolig rart ut tror jeg xD! (sånne stoooore ting som stikker opp fra hjelmen, haha) Men de ser veldig bra ut med horn på hue på de fleste "artwork" da :P!

Frøydis

24.09.2011 kl.01:09

*wink wink nudge nudge like like*

Du, det var rett og slett veldig deilig å lese tankene dine om vikinger og vandaler. Ja, deilig. Du sier det så fint og greit. *ahh*

De vandalene, altså ... Men sånn går det vel når man legger verdens navle Roma i grus. Aiai. Alt det som skjedde på den tiden ... It blows my mind! Blows!

*blown away*

*pfffffff*

oº°SkogsAlven°ºo

24.09.2011 kl.01:15

Branna:

Thihihi! FLOTT! Da har vi en plan! Og hvis det skulle begynne å regne på vei til klippene, kan vi bare sette opp et telt! En tipi! XD Tipi i Irland med harpespill! For et herlig scenario! XD

oº°SkogsAlven°ºo

24.09.2011 kl.01:17

Stine:

Awww... Tusen hjertelig takk! ^^'

Ja, tenk om de hadde det! Slagmarkene hadde jo bare blitt kaos! Hahaha! XD

Det er jeg enig med deg i. Det ser jo artig ut! I visse tilfeller litt episk også! Om jeg skal se vekk i fra irritasjonen om at mange folk fremdeles tror de løp rundt som kyr med store horn på hue, synes jeg nesten det er litt sjarmerende! *fnis*

oº°SkogsAlven°ºo

24.09.2011 kl.01:24

Frøydis Sylvestris:

*wink wink nudge nudge bow bow*

Tuuuuusen takk min frede og felles historieelsker! *bukke foran* ;D

Det er jo dessverre fremdeles mye som man ikke vet om folk på denne tiden, MEN vi har heldigvis også en del håndfast fakta! Takk Odin for det ;D

Forhåpentligvis med tiden vil jeg lære enda mer om både fredelige og barbariske vikinger og nordmenn. Både med og uten horn på hodet!

Ja, de vandalene altså! Det gikk unna! *poker på deg og ler* XD

Indeed! Det hadde vært spennende å reist tilbake i tiden og sett det hele! Hmmm... Da måtte man naturligvis vært helt usynlig... og lydløs.... og... Uhmmm... * henter historiebøkene sine* Sånn. Dette er LANGT tryggere!

Tara Yáviel

24.09.2011 kl.16:44

Ååh så mye vakkert!

Er veldig glad i å gå på museum, har også jobbet på et inntil nylig:) Det var utrolig spesielt å få lov til å ta og føle på alle energiene gjenstandene på et museum inneholder. Følte meg veldig kry også over å få dille og dalle med alt som publikum bare kan drømme om^^

pep

24.09.2011 kl.19:08

elsker å gå rundt på museum, spesielt historiske:). Noe jeg har lurt på, burker du hair extentions? siden håret ditt er så langt mener jeg:P?

Kake

24.09.2011 kl.19:42

Ah, så mange fine bilder fra museum. Har kjempe lyst å dra dit en gang for å kikke! :) Og ser ut som om du hadde det veldig gøy :)

(og så over til noe HELT annet... Jeg har egentlig bestilt en sånn gresskar-ring av deg. Og du skrev meg opp på listen din, men jeg hørte ikke noe siden det, var i fjor en gang tror jeg. Har du mulighet til å få laget en til Metro-con og så tar jeg med penger og betaler deg der?)

marina celine

25.09.2011 kl.00:08

Klipper du noen gang håret? eller lar du det bare vokse i det frie liv uten å se en saks? ^^ (føler meg litt middeladersk her jeg sitter nå hihi )

Frida

25.09.2011 kl.15:54

Ok, først må jeg bare si at jeg ELSKER håret ditt! Det er så nydelig, spesielt når Renate krøllet det!

Det så ut som du hadde en veldig fin dag på museet, også.

Jeg elsker lyden av harpe, men det ser veldig vanskelig ut å spille på dem.. o.O Renate var hvertfall veldig, veldig flink! Også kledde jo du å sitte ved det også da, hihihi ^^ Jeg har aldri prøvd å spille harpe, men hadde helt sikkert vært morsomt å prøve!

Ingvild

25.09.2011 kl.16:00

// Så fint innlegg! Jeg liker også å vandre rundt på museum, gallerier og utstillinger. Det er bestandig en så rolig og behalige atmosfære der - som om ingen har det travelt!

Du har forresten veldig fin klesstil!

Silje S.

25.09.2011 kl.18:13

Åh for eit fantastisk museum! Kjenner eg kriblar i fingrane etter å vandre rundt der, sjå på alle gjenstandane, lære, undre og drøyme *like museum* Veit du, vi skal faktisk ein tur til Oslo i slutten av oktober, kanskje vi får muligheit til å besøke museumet? ^^

Ellers såg det ut som de hadde det kjekt saman, alltid koseleg å vere med likesinna venner :) Og du passa veldig bra inn med den harpa, kanskje du må lage eit sjølvportrett av deg sjølv sittande på ei irsk klippe med harpe, regn og vind i håret? ;)

Eva

26.09.2011 kl.12:10

Museer er absolutt noe av det bedre man kan bruke dager på, særlig når det kommer til vikinger og middelalder *nikker og smiler*.

Den derre treskallen som er på den plansjen hvor det står at vikinger er voldelige har jeg i tro kopi - skikkelig fin der den står i stua mi og prøver å se farlig ut :) Har et håp om å få huset til (engang) å kun være prydet med vikingting, middelaldersk pynt og en dæsj fantasy - kan nok ta sin tid, men er hvertfall godt i gang! Hm, kanskje jeg skal gjøre som deg og ta litt huslige bilder. I forbigående mangel på noe å blogge om hehe.

Maria Ducati

27.09.2011 kl.17:19

Du har så utrolig nydelig hår !

Jeg trenger en sånn dør på hobbit huset mitt når jeg blir stor (bare i rund da så klart, men noe lignende) ^^,

Elenaria

28.09.2011 kl.12:59

Lika bra bilder som alltid. Och fantastiskt härligt att få se, jag har aldrig varit på det muséet. Vilket är det? Nationalmuséet? Jag känner igen flera av sakerna, speciellt nycklarna. Kopior brukar säljas på vikingamarknader, men originalet är något speciellt att få se.

Jag tycker väl att skillnaden mellan vandaler och vikingar mest är ett "praktiskt påhitt", och blir alltid lika irriterad över att folk sätter exakta datum och årtal på när vikingatiden började och slutade. Det var ju snarare flytande övergång, och, vendeltid är som en prolog till vikingatiden om man prompt måste separera dem... (Men jag är arkeolog så jag är kanske litet väl nördig och aggressiv om det >.> )

Nu blev jag alldeles inspirerad att läsa om arkeologi igen. Jag tycks aldrig hinna, men nu blev jag inspirerad!

Oh, här trodde jag att du spelade harpa alla redan! Dags att skaffa, kanske, och sedan sitta på någon episk klippa i en episk fjord och låta den klinga ut över vattnet? Jag har försökt spela på min (jag har en mindre, en clarsach-variant, och sparar till en Queen Mary-kopia) utomhus, men den är alldeles för förtjust i att stämma om sig omedelbart för att det skall gå särskkilt bra...

Det syns ju på bilden att du skall ha en harpa. Chop chop, dags att skaffa!

Du lyckas alltid vara så sanslöst vacker. Vad använder du föresten för makeup?

NEPAZ

28.09.2011 kl.19:44

Fine bilder :)

Stars

29.09.2011 kl.19:38

Jeg kan ikke noe for det, men jeg måååå påpeke at inni den nøtta på høyre side så står det 'Folow this blog'. Ellers en veldig fin blogg alt-så ;)

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:12

pixietrixie:

Ikke sant! Man kunne jo vandret rundt der en hel dag! :D

Nei, så gøy! Jeg kan tenke meg det var en spennende opplevelse!

Ååååh, jeg misunner deg der iallefall ;) Jeg hadde så lyst til å ta på ALT jeg så! Hihi! ^^

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:14

pep:

Mhm, det er kjempe spennende! Jeg burde gjøre det oftere :D

Åh, nei! Her er det ikke noe extensions! ^^ Jeg bare unngår å klippe meg, hihi! Også bruker jeg en del tid på å ta godt vare på håret mitt :)

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:16

Kake:

Takk! Du kan tro jeg hadde mange bilder etter besøket! ^^' Det var ikke lett å plukke ut noen "få", hihi!

Åååååh! Det skal vi ordne opp i! Jeg har har litt problemer med pixiefy emailen min, men kan du ikke sende meg et pip på alvemagi@gmail.com? Jeg er ikke sikker på om jeg kommer på MetroCon, men en ring skal vi få ordnet til deg! :D

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:18

marina celine:

Thihi! Nei, håret mitt lever virkelig det frie liv XD

Det er vel kanskje 3 år siden jeg tuppet det litt O.o Jeg burde nok vært flinkere til akkurat det, men jeg liker den "ville" skogete ranger looken ;D

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:21

Frida:

Awwww tusen takk! *fnise og neie*

Det var skikkelig artig å se hvordan det ble med sånne fine krøller! ^^

Absolutt! Jeg koste meg masse der jeg vandret rundt sammen med gode venner og gamle spennende saker! :D

Renate er utrolig flink, jeg er helt enig! ^^ Ho skal visst lære meg bittelitt, og jeg gleder meg! Det er både pent å se OG høre på!

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:24

Ingvild:

Takk! ^^ Ja, er det ikke spennende! Jeg glemmer noen ganger hvor mye jeg faktisk liker det! Man kan jo nesten sette av en hel dag, og bare vandre rundt. Ta inn energiene, lære masse nytt, dagdrømme :)

Awww, tusen takk! :D

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:28

Silje S.:

Ikke sant! :D Det er akkurat sånne museum jeg liker å gå meg vill i! Hihi!

Nei, gi deg! *bounce* Kanskje vi endelig kunne fått til et lite møte da!

Jeg kan iallefall virkelig anbefale dette museumet! ^^

Ja, jeg hadde det veldig koselig den dagen! Spennende museumstur, god mat, godt lag og harpespill! Herlig! *smile*

Oooooh... God idé! Det kunne jeg jo gjort, hihihi!

*stor klem*

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:31

Eva:

Jeg er så enig, så enig! *smiler og nikker samtykkende tilbake* :)

Nei så stilig! Den gjør seg sikkert godt på veggen! Det er min drøm også ^^ Det kommer nok til å ta tid for oss begge, men alle monner drar som de sier! Litt her og litt der, og brått sitter vi i vår helt egen forhistoriske middle-earth, hihi!

Ja, gjør det! :D Hadde vært spennende å se! Så skal jeg være flink alv og besøke bloggen din oftere! Det er jo alltid litt spennende å "snoke" i andres interiør og hjem *fnis*

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:33

Maria Ducati:

Awwww... Tusen takk ^^;

Hadde ikke det vært koselig! En liten hobbit entre! Aaah.. Jeg har så mange planer selv ^^' Det hadde iallefall ikke gjort noe å hatt et lite hobbit-hus, hihi!

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:44

Elenaria:

Tusen takk! Så koselig høre! :D Museumet heter "Historisk museum", og ligger på på Tullinløkka i Oslo. Du kan lese mer her: http://www.oslosurf.com/innhold/6358.php :)

Det er jeg helt enig med deg i. Jeg har selv en liten samling av gamle gjenstander, og anser de som noen av mine største skatter!

Ja, når det gjelder vikinger og vandaler er det neimen ikke godt å si! Datoer går i surr, historier overlapper... Og som du sier, der er jo ingen eksakt dato for noe vikingtiden begynte eller sluttet *hrumpf* ;P

Oi, så spennende! Det er klart du har en del innsikt og interesse ang dette temaet da! :D

Åh nei, jeg spiller bare piano og div. fløyter :) Men du kan tro jeg har lyst til å prøve! Queen Mary harpene er nydelige. Hihihi, for en rampete harpe du har nå!

Hahaha, ja jeg leker med tanken! Renate kan jo lære meg litt også!

Awww... tusen takk *amile flaut* Jeg bruker litt forskjellig egentlig! Alle mulige merker og typer. Skal jeg være ekstra fin bruker jeg foundation, mascara, øyevipper, div. øyeskygger, eyeliner, dip.liner, øyebryn-pen og blush :)

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:44

NEPAZ:

Tusen takk! ^^

oº°SkogsAlven°ºo

05.10.2011 kl.00:45

Stars:

Hihi, det er fordi jeg har laget den nøtta selv ;) Det er en link til bloglovin, hvor folk kan følge bloggen min om de ønsker :)

Tusen takk!

Meru

20.10.2011 kl.23:54

OMG! Jeg må dit!!

Anette

23.10.2011 kl.11:25

Loreena McKennit, The Old Ways... -Håper hun nå har sådd et frø, så du bare MÅ høre på sangen-

Da du var på museumet, opplevde du noen gang at folk trodde du var en del av utstillingen eller en guide? Du ser jo ut som du kunne glidd rett inn der (det er et kompliment, by the way)

-Blessings-

)0(

Skriv en ny kommentar

oº°SkogsAlven°ºo

oº°SkogsAlven°ºo

Fredrikstad

Jeg er en liten alv som har forvillet meg inn i en menneskefisert verden av rariteter. Her på denne bloggen vil jeg skrive stort og litt smått om alt fra daglig randomnes til storslagne kamper i solnedgang! ¨°ºo*oº°¨ Jeg var ment for en annen verden. Mitt håp finner røtter i den grønne jorden... ¨°ºo*oº°¨

bloglovin
Instagram!bloglovin


Kategorier

Arkiv

hits